CheapCAD in Antwerpen

CheapCAD is het nieuwe CADkoop

CheapCAD Belgium is de goedkoopste AutoCAD webshop voor de professional.
Onderdeel van de CAD & Company groep in Nederland en dus een gezond en groeiend bedrijf. Zij zijn gevestigd in de Antwerpse haven.

  • De beste CAD software aan de laagste prijs
  • Gold partner van Autodesk, als merk van CAD & Company
  • Snelle levering
  • Eenvoudig en veilig bestellen, 24 uur per dag

De beste CAD-software aan de laagste prijs

Professionals in de bouwsector, zoals architecten en ondernemers, zijn gewaarschuwd : CheapCAD biedt online een mooi gamma van softwareproducten aan, eenvoudig en veilig te bestellen, met deskundig advies.

Het uitgebreide aanbod omvat uiteraard softwarepakketten, maar daarnaast ook hardware-oplossingen, financieringsmogelijkheden, diverse cursussen, evenals de nodige ondersteuning voor ieder van deze producten. Bestellen doe je in enkele simpele stappen.

De keuze van één of verschillende producten is terug te vinden in een handig overzicht, waarop tevens het leveringsadres en de betaalmethode ingegeven kunnen worden. Eens de betaling is afgerond, wordt de bestelling verzonden. Levering vindt plaats binnen 48 uur.

De klant kan steeds gedetailleerde informatie inwinnen over de status van de bestelling en zelfs de levering real-time opvolgen.

CheapCAD publiceert ook regelmatig berichten over alles wat met CAD te maken heeft; software ontwikkelingen, abonnementen, gerealiseerde projecten in de bouw- en werktuigbouwkunde, werkcloud oplossingen, onderhoudsplannen, tips&tricks en nog veel meer!

De eerste stapjes onder WebKrunch begeleiding

WebKrunch ging aan de slag om het van origine Nederlandse bedrijf te introduceren op de Belgische markt.

De reeds bestaande webshop werd hierbij gebruikt als uitgangspunt. Daarnaast stond WebKrunch in voor de aanmaak van een Facebook pagina, LinkedIn profiel evenals een persbericht en advertenties. Diverse tips & tricks, de update van het bedrijfslogo en enkele nieuwe omslagfoto’s lagen mee aan de basis van een sterke toename van het aantal “likes” en volgers in de beoogde doelgroep.

CheapCAD Belgium staat op de kaart!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact