Coachingplanet.be Antwerpen

Coachingplanet.be is specialist in leiderschap trainingen en coaching voor middle-management, bedrijfsleiders en teamverantwoordelijken. Zij bieden u modulaire en overzichtelijke trainingsmodules aan per dagdeel.

Webdesign & webontwikkeling Coachingplanet.be in Antwerpen

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Coachingplanet.be in Antwerpen.

Webdesign

Op maat van de wensen van de klant werd er een design ontworpen in Photoshop. Dit design werd dan aan de klant voorgelegd in .PDF en aangepast waar nodig.

Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak van elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds vooraf een eerste indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Speciefieke, gevraagde accenten:

  • Zakelijke, professionele uitstraling
  • Overzichtelijk

Webontwikkeling

De website van Coachingplanet werd gebouws op het CMS WordPress. Dit is een goed werkend “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te maken, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Zoals voor elkeen van onze projecten werd ook hier extra aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteiten:

  • Inschrijvingsmogelijkheden voor trainingen
  • Betaalmogelijkheden

Zoekmachineoptimalisatie

Onze projecten mogen pas de deur uit als ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast en onmisbaar onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Coachingplanet werd al het nodige werk verricht.

 

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact