Comfortmasters uit Deurne, proper online!

Over Comfortmasters

ComfortMasters is opgericht in 2008 en heeft een uitstekende reputatie in groot Antwerpen en Kempen. Dit toonaangevend bedrijf heeft kantoren in Deurne, Kalmthout en Brecht.

Zaakvoerster Freda kan rekenen op een gemotiveerd team van 140 vakkundige medewerkers. Die staan dagelijks klaar om de klanten een professionele en klantvriendelijke service aan te bieden.

 

Een propere woonst  zorgt voor rust

Iedereen wil graag een propere woning, u toch ook? In een wereld waarin we vaak tijd te kort komen, wil Comfortmasters u daarbij ontzorgen! Om het u helemaal gemakkelijk te maken, kunt u bovendien eenvoudig een poetshulp regelen via Freda, de zaakvoerster. In no-time zorgt zij met haar team dat uw huis er kraaknet uitziet.

Een propere website

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Comfortmasters  moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Comfortmasters  tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Duidelijk en helder in één oogopslag

Het krachtig logo van Comfortmasters  moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Comfortmasters  . Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Comfortmasters  . Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

WebKrunch zette Comfortmasters op de digitale kaart!

Bekijk het resultaat via www.comfortmasters.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact