Comfortwash in Deurne: helder op één pagina wat ze doen

ComfortWash – Wassalon Deurne

Iedereen wil graag schone was, maar niet iedereen heeft ook tijd om regelmatig de was te doen. ComfortWash-Wassalon Deurne biedt uitkomst. Als u geen tijd heeft zelf de was te doen, dan doen zij dat gewoon voor u.

Sterker nog; ze halen de was op en brengen het schoon en droog weer bij u thuis. En dat tegen zeer scherpe prijzen.

Kleine wasjes, grote wasjes…

Iedereen wil graag schone was, u toch ook?

In een wereld waarin we vaak tijd te kort komen, wilt Comfortwash u daarbij ontzorgen!

Om het u helemaal gemakkelijk te maken, kunt u bovendien kiezen voor een gratis ophaal- en leverdienst. Zo belandt de was brandschoon en vooral ook moeiteloos weer in uw kast.

Als u uw was zelf in de lounge (!) komt doen, staat Comfortwash in voor het nodige gebruiksgemak met een zeep- en drankautomaat. Betalen kan met een chipkaart of het handige ID-kaartsysteem. Tijdens kantooruren geven medewerkers u graag professioneel advies.

Comfortwash, gemakkelijk en snel schoon!

Een propere website

WebKrunch ontwikkelde in opdracht van deze klant een zogeheten “one-pager”, een website die één enkele pagina bevat. Door eenvoudig te scrollen, doorloop je als het ware de hele site.

Als je deze one-pager bezoekt, lijkt het alsof je in een verhaaltje komt, het verhaal van Comfortwash.

Uiterst simpel en gebruiksvriendelijk wordt een overzicht geboden van de diensten van Comfortwash met daarbij de nodige informatie. Omdat de website slechts één pagina telt, vindt de bezoeker steeds snel wat zij of hij zoekt !

Duidelijk en helder in één oogopslag

De one-pager heeft een duidelijke focus, voorkomt dat de bezoeker midden in de verhaallijn weg klikt en neemt haar of hem in één lijn mee naar het einddoel, een scherp verhaal met een krachtige boodschap.

Om tot de beoogde zichtbaarheid te komen, werd de lancering van de website gecombineerd met de aanmaak van een Facebookpagina en het gebruik van advertenties op datzelfde medium.

WebKrunch zette Comfortwash op de kaart!

Bekijk het resultaat via www.comfortwash.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact