Conducto Tegels uit Temse: Scoren met Facebookadvertenties

CONDUCTO voor tegels, laminaat en parket

Conducto is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in tegels, laminaat en parket. Bij Conducto bent u verzekerd van een advies op maat en een zeer persoonlijke aanpak, want de eigenaren van Conducto staan zelf in de winkel om u te helpen. Waar ziet u dat tegenwoordig nog?

Zowel voor betaalbare tegels van uitstekende kwaliteit als voor fantastisch laminaat of parket kunt u het beste eens bij Conducto in de nieuwe showroom komen kijken. Daarnaast zijn er ook regelmatig zeer voordelige acties en aanbiedingen.

Adverteren op sociale media

Hoe krijgt u meer klanten naar uw mooie nieuwe showroom? Op welke manier houdt u het publiek op de hoogte van nieuwe aanbiedingen? Conducto worstelde met deze vragen. Alleen een fraaie website hebben, was in het geval van Conducto blijkbaar niet genoeg. Er werd gezocht naar een manier om tegelijkertijd zowel de nieuwe showroom als de nieuwste aanbiedingen bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. WebKrunch adviseerde  om in dit geval een Facebook advertentiecampagne te starten.

Een intelligente strategie

Facebook is bij uitstek geschikt voor doelgerichte advertenties voor speciale acties of aanbiedingen van een bedrijf. Voor Conducto ontwikkelden de experts van WebKrunch na gedegen onderzoek en analyse een intelligente advertentiestrategie voor Facebook met opvallende advertenties  die speciaal door onze designer werden ontworpen. Het resultaat van deze campagnes is dat er meer mensen de weg vinden naar Conducto, zowel op de website als in de nieuwe showroom.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact