Consensio in Rumst, nu ook innovatief online

Innovatieve bedrijfsontwikkeling

Consensio ondersteunt haar klanten strategisch en operationeel bij het ontwikkelen, concretiseren en invullen van vernieuwende business- en klantenconcepten.

Samen met u en vertrekkende vanuit uw DNA en waarden, bouwen en implementeren zij een duurzaam businessmodel met innovatieve, waardengedreven klanten- en medewerkersconcepten.

Zij zijn het klankbord voor innoverende zaakvoerders en leidinggevenden. Waarbij ze u, uw team en uw organisatie de veilige steun bieden voor een duurzame groei.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor Consensio klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. Consensio is al jaren een vitaal bedrijf met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van Consensio was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse website voor Consensio

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor Consensio moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met Consensio werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar Consensio zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Bekijk het resultaat via: www.consensio.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact