Copandi vastgoed

Copandi vastgoed in Mechelen

Klant : Copandi
webkrunch-realisaties-copandi

Copandi, een nieuwe wind in de immo-sector

Na jarenlange stilstand van de immokantoren vonden ze het bij Copandi dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector. De vastgoedmarkt verandert voortdurend, dus konden zij als makelaar niet achterblijven.

Als innovatief vastgoedkantoor (‘next generation agency‘) zetten ze volop in op digitalisering en automatisering van hun marketing en administratie. Zo winnen hun makelaars een zee aan tijd en kunnen we ze zich 100% focussen op persoonlijke contacten en de succesvolle verkoop van uw pand!

Bekijk de website van Copandi Vastgoed

Copandi: the new kid in town

Copandi staat voor een nieuwe en frisse wind in de vastgoedsector. Als innovatief kantoor zet Copandi in op de digitale evolutie in de makelaardij. Panden worden vakkundig online voorgesteld aan een zorgvuldig gekozen publiek. Online aanwezigheid en marketing op hoog niveau. Deze professionele begeleiding is essentieel bij de verkoop van een pand en zo zorgt Copandi voor de snelle en efficiënte afhandeling van ieder dossier.

Bovendien wordt de transactie verrekend aan een eerlijk en vast tarief, op voorhand door de klant gekend. Geen verrassingen in de vorm van hoge commissiefacturen. Niet verkocht, geen factuur. Copandi garandeert meerwaarde. De klant weet zich verzekerd van een beproefde verkoopstrategie met een optimaal resultaat. Bij Copandi wint de klant altijd!

Website op maat met een link naar SweepBright

WebKrunch bouwde een website volledig op maat, waarvoor de tekstopmaak echter werd aangeleverd. Zo kan Copandi tekstelementen zelf blijven bewerken en updaten. De site werd gelinkt aan een database van SweepBright, waarin informatie over een groot aantal panden is opgeslagen. De bezoeker heeft een ruime keuze en kan op basis van specifieke zoekcriteria het pand van zijn of haar dromen vinden. Alle projecten werden uiteraard ook sprekend in beeld gebracht.

WebKrunch helpt graag bij het ontwerp van een site die perfect bij het product of de dienst aansluit en zorgt voor meer bezoekers, leads en dus uiteindelijk ook meer klanten.Een website vormt de spreekwoordelijke façade van een bedrijf en bepaalt de eerste indruk bij prospecten. WebKrunch laat die kans niet liggen!

Contacteer ons

Een nieuw project lanceren? Jan en Alain helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet