Copandi vastgoed in Mechelen

Copandi, een nieuwe wind in de immo-sector

Na jarenlange stilstand van de immokantoren vonden ze het bij Copandi dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector. De vastgoedmarkt verandert voortdurend, dus konden zij als makelaar niet achterblijven.

Als innovatief vastgoedkantoor (‘next generation agency‘) zetten ze volop in op digitalisering en automatisering van hun marketing en administratie. Zo winnen hun makelaars een zee aan tijd en kunnen we ze zich 100% focussen op persoonlijke contacten en de succesvolle verkoop van uw pand!

Copandi: the new kid in town

Copandi staat voor een nieuwe en frisse wind in de vastgoedsector. Als innovatief kantoor zet Copandi in op de digitale evolutie in de makelaardij. Panden worden vakkundig online voorgesteld aan een zorgvuldig gekozen publiek. Online aanwezigheid en marketing op hoog niveau. Deze professionele begeleiding is essentieel bij de verkoop van een pand en zo zorgt Copandi voor de snelle en efficiënte afhandeling van ieder dossier.

Bovendien wordt de transactie verrekend aan een eerlijk en vast tarief, op voorhand door de klant gekend. Geen verrassingen in de vorm van hoge commissiefacturen. Niet verkocht, geen factuur. Copandi garandeert meerwaarde. De klant weet zich verzekerd van een beproefde verkoopstrategie met een optimaal resultaat. Bij Copandi wint de klant altijd!

Website op maat met een link naar SweepBright

WebKrunch bouwde in 2018 een website volledig op maat, waarvoor de tekstopmaak echter werd aangeleverd. Zo kan Copandi tekstelementen zelf blijven bewerken en updaten. De site werd gelinkt aan een database van SweepBright, waarin informatie over een groot aantal panden is opgeslagen. De bezoeker heeft een ruime keuze en kan op basis van specifieke zoekcriteria het pand van zijn of haar dromen vinden. Alle projecten werden uiteraard ook sprekend in beeld gebracht.

WebKrunch helpt graag bij het ontwerp van een site die perfect bij het product of de dienst aansluit en zorgt voor meer bezoekers, leads en dus uiteindelijk ook meer klanten.Een website vormt de spreekwoordelijke façade van een bedrijf en bepaalt de eerste indruk bij prospecten. WebKrunch laat die kans niet liggen!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact