Copyzetter in Boom

Daarom Copyzetter

De juiste skills voor uw copywriting

Geen eindeloze zoektocht naar de interne freelance copywriter die aan uw verwachtingen beantwoordt. Wél de garantie dat de in-house copywriters die we voorstellen, over de skills beschikken die u zoekt.

Minder kosten, snelle ROI

Een vaste kost per dag, week en maand. Geen verrassingen. En bovendien: geen ellenlange inwerktijd. Goedkoper dan een aanwerving met bijhorende selectieprocedure én met een sneller rendement.

Expertise als meerwaarde

Door hun veelzijdige portfolio en ervaring, bieden onze copywriters vaak ook een unieke visie op het vak. Met kennis waarover u in huis misschien niet beschikt. Zo haalt u meteen ook expertise binnen die uw communicatie beter maakt.

Straffe copy, ter plaatse geserveerd

Copyzetter biedt een uniek concept, freelance copywriters voor in-house projecten.

De website brengt vraag en aanbod letterlijk samen: bedrijven kunnen beroep op zorgvuldig geselecteerde profielen en anderzijds kunnen freelancers zich aanbieden om ingezet te worden.

Eén centraal platform waarmee Copyzetter een oplossing biedt aan bedrijven die tijdelijk of bijkomend copywriters willen inzetten. In dezelfde database kunnen freelancers zich aanmelden om ingezet te worden voor dergelijke projecten.

Copyzetter ziet er nauwlettend op toe dat de taakomschrijving van de opdrachtgever naadloos aansluit op de expertise en ervaring van één van de beschikbare freelancers.

De eigenlijke uitvoering van de opdracht kan, indien de opdrachtgever dit wenst, in-house plaatsvinden.

WebKrunch is een full-service bureau voor online marketing

Ieder project wordt met de klant tot in het kleinste detail besproken en vervolgens nauwlettend opgevolgd. Zo worden de verwachtingen van de klant met grote precisie ingevuld.

Ook voor Copyzetter bereikten we het beoogde resultaat: optimale zoekresultaten, verhoogde visibiliteit in de vorm van bezoekersaantallen en natuurlijk een belangrijke toename van offerteaanvragen.

De website is snel, overzichtelijk en helder toegankelijk. De eerste indruk is direct de juiste en zo wordt de geïnteresseerde bezoeker een betalende en tevreden klant.

Een professionele, gebruiksvriendelijke website is van onschatbare waarde. Zowel om huidige als toekomstige klanten voor je onderneming te winnen. Intuïtieve websites weten bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar meetbare resultaten.

WebKrunch: creatief webdesign voor een succesvolle online aanwezigheid!

Bekijk het resultaat via: http://copyzetter.be/

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact