Countrywide in Brasschaat

Zoekt u naar een woonstijl die zijn gelijke niet kent? Elke woning of aanbouw in Engelse stijl is volledig uniek. De verfijnde tradities van de Anglo-Normandische architectuur zinderen door in elke hoek. Bouwkunst vol authentieke elegantie, helemaal afgestemd op uw leven vandaag.

Zin om zelf deel uit te maken van deze boeiende geschiedenis? Contacteer de mensen van Countrywide dan. Ze bouwen samen met u aan uw toekomst!

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Countrywide in Brasschaat

Webdesign

WebKrunch vertrouwt op Photoshop voor het presenteren van websites, juist omdat aanpassingen maken dan eenvoudig is. De site is zichtbaar in PDF, wat inhoudt dat er altijd veranderingen kunnen doorgevoerd worden. Eigenlijk is een webdesign niet meer dan een eerste versie van een website, dat de klant een toekomstbeeld geeft.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress om websites te bouwen, een kwalitatief content management programma. Ook bij klanten als Countrywide. Het resultaat? Een visueel opvallende en degelijke websites die eenvoudig kan beheerd worden.

De website van Countrywide moest vooral mobiel-vriendelijk worden gemaakt, en dat lukte dan ook. Het resultaat was een website die op uiteenlopende media types en resoluties bekeken kon worden: PC, laptop, tablet, smartphone,..

SEO copywriting

Bij een website is natuurlijk ook de inhoud zelf belangrijk – om hoger te scoren in zoekmachines, én om bezoekers te converteren. WebKrunch schrihft zelf alle webteksten, en Countrywide kan getuigen van de kwaliteit!

Zoekmachine optimalisatie

Het is als laatste ook essentieel dat de website van goede SEO is voorzien. WebKrunch kan ook dit doen, en geeft dit aspect van de website alle nodige aandacht. SEO omvat verschillende zaken, waaronder metabeschrijvingen en het schrijven van webpagina’s, grap meta tags, titel tags, HTML, enzovoort. Countrywide weet dat WebKrunch het serieus neemt!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact