Countrywide

Countrywide in Brasschaat

Klant : Countrywide
WebKrunch-Referentie-countrywide

Zoekt u naar een woonstijl die zijn gelijke niet kent? Elke woning of aanbouw in Engelse stijl is volledig uniek. De verfijnde tradities van de Anglo-Normandische architectuur zinderen door in elke hoek. Bouwkunst vol authentieke elegantie, helemaal afgestemd op uw leven vandaag.

Zin om zelf deel uit te maken van deze boeiende geschiedenis? Contacteer de mensen van Countrywide dan. Ze bouwen samen met u aan uw toekomst!

Bekijk de website van Countrywide

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Countrywide in Brasschaat

Webdesign

WebKrunch vertrouwt op Photoshop voor het presenteren van websites, juist omdat aanpassingen maken dan eenvoudig is. De site is zichtbaar in PDF, wat inhoudt dat er altijd veranderingen kunnen doorgevoerd worden. Eigenlijk is een webdesign niet meer dan een eerste versie van een website, dat de klant een toekomstbeeld geeft.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress om websites te bouwen, een kwalitatief content management programma. Ook bij klanten als Countrywide. Het resultaat? Een visueel opvallende en degelijke websites die eenvoudig kan beheerd worden.

De website van Countrywide moest vooral mobiel-vriendelijk worden gemaakt, en dat lukte dan ook. Het resultaat was een website die op uiteenlopende media types en resoluties bekeken kon worden: PC, laptop, tablet, smartphone,..

SEO copywriting

Bij een website is natuurlijk ook de inhoud zelf belangrijk – om hoger te scoren in zoekmachines, én om bezoekers te converteren. WebKrunch schrihft zelf alle webteksten, en Countrywide kan getuigen van de kwaliteit!

Zoekmachine optimalisatie

Het is als laatste ook essentieel dat de website van goede SEO is voorzien. WebKrunch kan ook dit doen, en geeft dit aspect van de website alle nodige aandacht. SEO omvat verschillende zaken, waaronder metabeschrijvingen en het schrijven van webpagina’s, grap meta tags, titel tags, HTML, enzovoort. Countrywide weet dat WebKrunch het serieus neemt!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet