Customs Square in Antwerpen

Customs Square, douane- en accijnsadvies op maat

Customs Square is een dynamisch bedrijf met een team van douane- en accijnsspecialisten dat klaarstaat om de klant te voorzien van advies op maat. U krijgt bij Customs Square niet alleen onafhankelijk advies, maar ook desgewenst praktische ondersteuning en begeleiding, waardoor ieder douane- en accijnsvraagstuk kan worden opgelost zonder dat het u veel tijd kost.

Ook voor dringende zaken kunt u terecht bij Customs Square. Door de rechtstreekse link die dit bedrijf heeft met Vatsquare kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

WebKrunch bouwt een nieuwe en sprankelende website

Zoals Customs Square is gespecialiseerd in maatwerk in douanezaken, is WebKrunch gespecialiseerd in maatwerk in websites. Wij houden bij het ontwerpen van een nieuwe website optimaal rekening met de specifieke wensen en eisen van de klant.

In het geval van Customs Square is na goed overleg gekozen voor een dynamische en industriële uitstraling die goed past bij het werkgebied van dit bedrijf. Daarnaast heeft de website een overzichtelijke structuur zodat deze zeer gebruiksvriendelijk is geworden. Hierdoor wordt het uitgebreide dienstenpakket van Customs Square op een aantrekkelijk manier aan de klant gepresenteerd.

Hallo Alain, begin de bezoekers maar al te tellen. Dankjewel voor het mooie resultaat!

Linda Fierens, Customs Square partner

Bekijk het resultaat via: hwww.customssquare.com

 

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact