Dagvers

Dagvers Hoboken

Klant : Dagvers
WebKrunch Referentie dagvers

Dagvers is een project dat biologische kant-en-klaarmaaltijden op de markt wil brengen. In een korte keten geproduceerd en bovendien artisanaal bereid. Van bij de boer tot op tafel in minder dan drie dagen. Het zijn maaltijden die ze ze zelf graag zouden koken, maar er (vaak) geen tijd voor hebben.

Bekijk de Dagvers website

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie Dagvers in Hoboken

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Dagvers in Hoboken.

Webdesign

In overleg met de klant en gericht naar zijn wensen ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit ontwerp werd aan de klant voorgelegd in .PDF en aangepast waar de klant dit nodig achtte.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een volledige opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant steeds een duidelijke indruk van hoe de uiteindelijke, afgewerkte website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Dagvers werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een zeer sterk “opens source content management system” dat de ontwikkelaar toelaat mooit, dynamische websites te bouwen, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder.

Aan elkeen van onze projecten – dus ook Dagvers – werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele van de door ons gemaakte projecten is volledig afgewerkt zonder dat deze voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elkk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Dagvers werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet