Dakwerken ADD

Dakwerken ADD in Herentals

Klant : Dakwerken ADD
Categorie: SEO Webdesign
WebKrunch Referentie Dakwerken ADD

Wilt u uw huidige dak renoveren of doeltreffend isoleren? Of bouwt u een nieuwbouwwoning die u wilt voorzien van een duurzaam, professioneel geplaatst dak dat is opgebouwd uit de meest hoogwaardige materialen? Dakwerken ADD neemt úw dakwerken van a tot z in handen.

Bekijk de dakwerken ADD website

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Dakwerken ADD in Herentals

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Dakwerken ADD in Herentals.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en bijgewerkt waar nodig volgens de bemerkingen van de klant.

Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand al een goede indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Dakwerken ADD werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat de developer toelaat sterke, mooie websites te maken, die steeds ook gemakkelijk aan te passen is door de klant zelf of door een beheerder.
Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante mediaformaten (smartphone, tablet, laptop, PC, …).

SEO copywriting

Eén van de belangrijkste basisonderdelen van een sterke website is een goede tekst; zowel voor het hoog scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. WebKrunch schreef de webteksten voor de Dakwerken ADD website.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag onze studio verlaten zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Dakwerken ADD werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet