De Karweiman in Lier

De Karweiman: Dé klusjesdienst voor Lier en omstreken.

Op zoek naar een klusjesdienst in Lier en omstreken? Dan bent u bij De Karweiman aan het juiste adres. De Karweiman regelt al uw klussen in en rondom huis en tuin.

De Karweiman…

  • Is uitvoerig en zorgvuldig
  • Gebruikt kwalitatieve, hoogwaardig materialen
  • Biedt de meest voordelige tarieven

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van De Karweiman in Lier.

Geen klus is te zwaar … Er is dus vrijwel geen opdracht te bedenken die De Karweiman niet kan uitvoeren. Zorgvuldig uitgevoerd werk door vakmensen met ervaring.

Met vestigingen in de regio Antwerpen-Mechelen-Herentals wordt een brede doelgroep aangesproken. Ook de waaier van aangeboden diensten mag er zijn: alle werken aan vloer, muur, plafond, gevel, dak en zelfs tuin behoren tot de mogelijkheden.

De klusjesmannen kennen de fijnste kneepjes van het vak en verrichten hun kwalitatieve werk binnen de afgesproken tijdsspanne. Geen verrassingen, ook niet budgettair. Overigens wordt ieder project volbracht tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Dé klusjesdienst voor Antwerpen en omstreken!

Technologie helpt bij het opstarten, uitbouwen en onderhouden van waardevolle klantenrelaties.

WebKrunch ontwerpt daarom voor iedere klant een individueel herkenbaar platform, innovatief, performant en veilig. De klant wordt hierbij bovendien volledig “ontzorgd”.

Onze gepersonaliseerde aanpak omvatte voor deze klant onder andere de promotie van de website door middel van betalende advertenties in zoekmachines. De adwords-campagne bij Google werd in onderling overleg gedetailleerd uitgewerkt en resulteerde in een prachtige return. Tevreden klant, win-win.

WebKrunch beschikt over de kennis om de resultaten in de zoekmachines te optimaliseren. Deze technologie ontwikkelde zich in de afgelopen jaren zo sterk, dat we tegenwoordig SEO eigenlijk een wetenschap kunnen noemen.

Systematische analyses van het bedrijf, doelstelling, doelgroep en concurrentie maken daarom steeds deel uit van ons beproefde werkwijze.

Een doordachte aanpak, een goed resultaat!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact