De Somer Antwerpen

Zakenkantoor Vanhees biedt als all-round zakenkantoor op vier domeinen een totaalservice aan particulieren, zelfstandigen en KMO’s: verzekeringen, beleggingen, kredieten en dagelijks bankieren. Als onafhankelijke makelaar zoeken en vinden ze voor elke klant het optimale voorstel op maat. Ze maken er telkens een erezaak van om hun voorstel persoonlijk en helder toe te lichten.

Webdesign, webontwikkeling en zoekoptimalisatie De Somer in Antwerpen

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van De Somer in Antwerpen.

Webdesign

Een eerste design van de website werd in Photoshop gemaakt door WebKrunch op basis van de voorkeuren van de klant. Dit design werd voorgelegd aan de klant zelf in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een vooropmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant steeds een eerste indruk van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van De Somer werd gecreëerd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat mooie, dynamische websites te ontwikkelen, die steeds gemakkelijk bij te werken zijn door de klant en/of beheerder.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier extra aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website verlaat onze studio zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte titel tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van De Somer werd

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact