De Vastgoedkoper in Antwerpen

Appartement verkopen? Devastgoedkoper.be koopt uw vastgoed – ook in slechte staat!

Hebt u een opbrengsteigendom geërfd, maar is het in slechte staat en niet klaar voor verkoop of verhuur? Of gaat u scheiden en wilt u snel uw woning verkopen, zodat u weer naar de toekomst kunt kijken?

Devastgoedkoper.be koopt snel en correct uw vastgoed in Mechelen, Antwerpen en Gent.

Kopen, renoveren en verkopen!

Verouderde woningen, gebouwen in slechte staat en te renoveren panden zijn moeilijk te verkopen voordat de onderhouds- of vernieuwingswerken zijn uitgevoerd. In afwachting van de verkoop realiseert de eigenaar geen meerwaarde.

Eigendommen uit een echtscheiding of nalatenschap verkeren niet steeds in optimale staat. Zo worden de personen, die ze soms onder moeilijke omstandigheden verkrijgen, verplicht om eerst renovatiewerken uit te voeren. Pas daarna kan de verhoopte winst geboekt worden.

De Vastgoedkoper biedt een oplossing.

Na een zorgvuldige inspectie van het renovatiepand krijgt de eigenaar een marktconform bod. Indien de klant hiermee akkoord gaat, weet hij zich volledig zeker van de verkoop: geen opschortende voorwaarden, geen afwijzing van het kredietdossier door de bank, alles wordt in gang gezet voor een vlotte en zekere afhandeling.

Vermijd tussenpersonen of moeizame onderhandelingen, de Vastgoedkoper zorgt voor de snelste weg naar de ondertekening van de akte. Een mooie opbrengst, snel en correct afgehandeld.

Bouwen, indexeren en scoren!

WebKrunch bouwde een strakke en functionele website. Eenvoudige pagina-indeling, makkelijk leesbare content en grafisch aansprekend.

Hiermee was de opdracht echter niet volbracht.

De website wil twee duidelijke boodschappen brengen, namelijk dat de Vastgoedkoper gespecialiseerd is in het kopen van renovatiepanden en dat de afhandeling van de koop vlot en risicoloos verloopt. De sfeer die de website uitstraalt (keukengeheim van WebKrunch) zorgt er voor dat de juiste doelgroep zich aangesproken voelt.

Daarnaast werd een Adwords-campagne opgezet, die het bereiken van deze doelgroep ondersteunt en er vooral ook voor zorgt dat het welslagen van de campagne in de beoogde regio (Antwerpen-Mechelen-Gent) wordt gerealiseerd.

WebKruch leidt de juiste bezoekers naar de juiste pagina!

Bekijk de realisatie via www.devastgoedkoper.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact