De Woordnatie in Boom

Copywriting van de hoogste plank? De Woordnatie schrijft… Voor grote en kleine bedrijven, voor organisaties en overheden – en voor communicatie- en reclamebureau’s.

Webdesign & webontwikkeling De Woordnatie in Boom

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van De Woordnatie in Boom.

Webdesign

Gebaseerd op de voorkeuren van de klant maakte WebKrunch een voorontwerp in Photoshop. Dit ontwerp werd voorgesteld aan de klant in .PDF en gewijzigd waar de klant het nodig achtte.

Een “webdesign” is niet meeer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds een indruk van hoe de uiteindelijke pagina eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • One pager in combinatie met aparte pagina’s
  • Strak
  • Professioneel

Webontwikkeling

De website van De Woordnatie werd gemaakt met het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat sterke, complete websites te bouwen, die tevens gemakkelijk aan te passen zijn door klanten en/of beheerders.

Zoals bij al onze projecten werd ook hier ruim voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versies van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

One pager homepagina gecombineerd met aparte pagina’s voor diensten, blogberichten en portfolio cases

Zoekmachineoptimalisatie

Een website gemaakt door WebKrunch is pas volledig klaar nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat begint reeds bij het intake gesprek. Een gezonde score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van De Woordnatie werd al het nodige werk verricht.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact