Deurne Ruimt Op!, de lokale variant van World Cleanup Day

Deurne Ruimt op! is een lokale burgeractie om het probleem van het zwerfvuil aan te pakken door het organiseren van opruimacties. Het initiatief is afkomstig uit Estland en werd voor de eerste keer georganiseerd op 3 mei 2008 op initiatief van JCI Estland.

Na een eerste geslaagde editie in 2019 met meer dan 250 deelnemers is het duidelijk dat Deurne meer dan ooit bereid is om het probleem aan te pakken.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een moderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Deurne Ruimt Op! moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Deurne Ruimt Op! tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Deurne Ruimt Op! moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Deurne Ruimt Op!. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Deurne Ruimt Op!. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Bekijk het resultaat via: www.deurneruimtop.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact