Deurne Spreekt! in Deurne

Deurne Spreekt, voor én door de inwoners

Deurne is meer dan een district in Antwerpen. Het is een groene omgeving met het Rivierenhof, het is het op een na grootste district van Antwerpen gemeten naar het aantal inwoners en het is een gebied met een rijke geschiedenis.

Wij zijn als inwoners van Deurne trots op onze buurt, maar Deurne is niets zonder de inwoners die hier écht de mogelijkheden mogelijk maken.

Met ambitie vooruit

Gedreven, jonge mensen met verstand en ambitie, ze vormen een wissel op de toekomst. Met hun engagement in technologie, wetenschap, onderwijs of politiek vervullen ze een voorbeeldfunctie en effenen ze het pad voor vernieuwing en ontwikkeling. Alain Hoeckx is een jonge man die aan dit profiel voldoet

Ervaring op het veld

Hij werkte aanvankelijk enkele jaren in het Districtshuis van Deurne, maar kon uiteindelijk niet weerstaan aan de lokroep van zijn grote liefde, internet en sociale media. De online- marketeer in Alain groeide inmiddels uit tot een gevestigde waarde in het web-milieu en zijn diepgaande kennis ter zake wordt door vriend en vijand gerespecteerd.

Als inwoner van Deurne blijft Alain zich nauw verbonden voelen met lokale aangelegenheden. Meer in het bijzonder, wil hij zijn expertise in, en ervaring met sociale media gebruiken om bewoners met een kloppend hart voor het district Deurne te verenigen. Gemeenschappelijke belangen benoemen en documenteren om ze uiteindelijk voor bijvoorbeeld de district en of economiesraad te brengen. (om er maar enkele op te noemen)

Voor en door Deurne

Deurne Spreekt! is daarom opgericht als platform voor en door de inwoners van Deurne. WebKrunch creëerde een stabiel online platform, grafische omkadering, functionaliteiten en communicatie tussen de diverse sociale media. De geavanceerde website biedt immers de mogelijkheid een poll te organiseren rond een bepaald thema. De rapportering van de bekomen stemmingsuitslagen gebeurt automatisch en maakt een consequente opvolging en bijsturing mogelijk.

WebKrunch staat er mee garant voor dat de boodschap van Deurne Spreekt! bij de juiste personen terecht komt en de missie van Alain daarmee gehoor krijgt

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact