Deurne Spreekt

Deurne Spreekt! in Deurne

Klant : Deurne Spreekt
webkrunch-realisaties-deurne-spreekt

Deurne Spreekt, voor én door de inwoners

Deurne is meer dan een district in Antwerpen. Het is een groene omgeving met het Rivierenhof, het is het op een na grootste district van Antwerpen gemeten naar het aantal inwoners en het is een gebied met een rijke geschiedenis.

Wij zijn als inwoners van Deurne trots op onze buurt, maar Deurne is niets zonder de inwoners die hier écht de mogelijkheden mogelijk maken.

Bekijk de website van Deurne Spreekt!

Met ambitie vooruit

Gedreven, jonge mensen met verstand en ambitie, ze vormen een wissel op de toekomst. Met hun engagement in technologie, wetenschap, onderwijs of politiek vervullen ze een voorbeeldfunctie en effenen ze het pad voor vernieuwing en ontwikkeling. Alain Hoeckx is een jonge man die aan dit profiel voldoet

Ervaring op het veld

Hij werkte aanvankelijk enkele jaren in het Districtshuis van Deurne, maar kon uiteindelijk niet weerstaan aan de lokroep van zijn grote liefde, internet en sociale media. De online- marketeer in Alain groeide inmiddels uit tot een gevestigde waarde in het web-milieu en zijn diepgaande kennis ter zake wordt door vriend en vijand gerespecteerd.

Als inwoner van Deurne blijft Alain zich nauw verbonden voelen met lokale aangelegenheden. Meer in het bijzonder, wil hij zijn expertise in, en ervaring met sociale media gebruiken om bewoners met een kloppend hart voor het district Deurne te verenigen. Gemeenschappelijke belangen benoemen en documenteren om ze uiteindelijk voor bijvoorbeeld de district en of economiesraad te brengen. (om er maar enkele op te noemen)

Voor en door Deurne

Deurne Spreekt! is daarom opgericht als platform voor en door de inwoners van Deurne. WebKrunch creëerde een stabiel online platform, grafische omkadering, functionaliteiten en communicatie tussen de diverse sociale media. De geavanceerde website biedt immers de mogelijkheid een poll te organiseren rond een bepaald thema. De rapportering van de bekomen stemmingsuitslagen gebeurt automatisch en maakt een consequente opvolging en bijsturing mogelijk.

WebKrunch staat er mee garant voor dat de boodschap van Deurne Spreekt! bij de juiste personen terecht komt en de missie van Alain daarmee gehoor krijgt

Contacteer ons

Een nieuw project lanceren? Jan en Alain helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet