Dimitri Debougnoux Duffel

Architect Dimitri Debougnoux heeft als uitvalsbasis Duffel en houdt zich bezig met projecten in de wijde omgeving. Realisaties zijn er onder andere in Lier, Mechelen, Duffel, Sint-Katelijkne-Waver. De projecten omvatten zowel nieuwbouw als renovatie van particuliere wonen en appartementsgebouwen.

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie Dimitri Debougnoux in Duffel

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie voor de website van Dimitri Debougnoux in Duffel.

Webdesign

In overleg met de klant creëerde WebKrunch een design op maat in Photoshop. Dit design werd voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds op voorhand een indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Dimitri Debougnoux werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, sterke websites te realiseren, die steeds eenvoudig te bewerken zijn door de klant en/of beheerder.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Onze projecten mogen pas de deur uit als ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van ieder project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte titel tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Dimitri Debougnoux website werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact