Dokter Piessens te Linkeroever, vertrouwd online dankzij WebKrunch

Dokter Piessens

Dokter Stijn Piessens (°14/06/1979) studeerde in 2005 met onderscheiding af als Master in de Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. Reeds tijdens zijn opleiding en carrière als huisarts, verdiepte hij zich in de mogelijkheden en technieken van de esthetische geneeskunde.

Zijn achterliggende medische expertise laat hem toe om uitmuntende resultaten te bereiken op het vlak van esthetische behandelingen. Hij begeleidt u op een warme, professionele manier bij uw esthetisch traject.

Een nieuwe website voor dokter Piessens

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. De naam van dokter Piessens moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van dokter Piessens tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een overzichtelijk en rustig design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Sereen, doch duidelijk

Het “logo” van dokter Piessens moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van dokter Piessens. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van dokter Piessens. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Geweldige service en een prachtig eindresultaat, top!

Stijn Piessens, Arts

Bekijk het resultaat via: www.dokterpiessens.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact