ECO-MONDENmask te Deurne, zuurstof aan uw onderneming

Ecologisch afbreekbaar mondmasker

Recycleerbaar alternatief voor vervuilende wegwerpmaskers, 100% Belgisch

Nu de richtlijnen rond mondmaskers gewijzigd zijn, stijgt ook de vraag naar betaalbare en milieuvriendelijke alternatieven. Phenix Printing komt met een verrassend alternatief op de markt. Een papieren mondmasker dat volledig herbruikbaar en milieuvriendelijk is.

Een unicum. En een snelle, duurzame oplossing voor particulieren en bedrijven die af willen van de afvalberg van reguliere mondmaskers.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne webshop te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Eco-MONDENmask moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Eco-MONDENmask tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Snel en overzichtelijk online kunnen bestellen

Het helder logo van Eco-MONDENmask moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Eco-MONDENmask. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Eco-MONDENmask. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Op WebKrunch kan ik rekenen als het vooruit moet gaan. Snel schakelen, niet talmen… hop met de geit. Top mannen!

Bruno Monden, Eigenaar  handelsmerk ECO-MONDENmask

Bekijk de realisatie via: www.mondenmask.com

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact