Essensys

Essensys in Brussel

Klant : Essensys
WebKrunch Referentie Essesys

In België is Essensys de grootste aanbieder van executive interim management-diensten met kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent. U vindt ze ook in Parijs en ze hebben partners in de rest van Europa en de wereld. Zowel nationale- en internationale bedrijven, overheidsinstellingen als non-profitorganisaties zijn welkom als klant.

Vanuit hun sterke marktpositie hebben ze een ijzersterk netwerk. U kunt een beroep doen op hun  hoogopgeleide, zorgvuldig geselecteerde interim managers. Die zijn ervaren, beschikken over uitstekende managementvaardigheden en blikken terug op bewezen succesvolle opdrachten. De combinatie van hun expertise en de beproefde Essensys-methodologie kan elke mogelijke opdracht aan.

Essensys is een leidend kantoor voor executive interim management-opdrachten in Continentaal Europa en ver daarbuiten, tot in China en de Verenigde Staten.

U denkt veeleer aan executive search, operational excellence en/of management coaching? Ook dat zijn opdrachten waarvoor u bij hen terecht kunt.

Bekijk de website van Essensys

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie Essensys in Brussel.

Webdesign

WebKrunch creëerde een nieuw, gebruiksvriendelijker design voor de Essensys website. Het design werd gemaakt in Photoshop en aangeboden aan de klant in .PDF. Na uitvoerige analyse en bespreking werd het design uiteindelijk gefinaliseerd en omgezet naar code.

Onze “webdesigns” omvatten de volledige opmaak van iedere pagina en elk element. Op deze manier krijgt de klant een goed idee van hoe de nieuwe, aangepaste website er na development zal uitzien.

Webontwikkeling

De website van Essensys werd gebouwd in Drupal. Dit krachtige CMS dat zijn oorsprong vindt in België, laat onze developers toe krachtige, mooie websites te bouwen – die tevens steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant, of door een beheerder.

Zoals ieder ander project werd ook weer extra aandacht besteed aan de mobiele versie van de website. De Essensys website is volledig “responsive” en past zich aan aan alle mediaformaten; van pc, via tablet tot smarthphone.

SEO copywriting

De key tot scoren in zoekmachines is de correcte inhoud. Daarnaast zorgt de juiste tekst er ook voor dat mensen overgaan tot een contactopname. WebKrunch schreef voor Essensys de nieuwe webteksten in het Engels.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website verlaat WebKrunch zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast aspect van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een totaalaanpak: juiste paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, propere html, etc. Ook voor de website van Essensys werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet