Essensys in Brussel

In België is Essensys de grootste aanbieder van executive interim management-diensten met kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent. U vindt ze ook in Parijs en ze hebben partners in de rest van Europa en de wereld. Zowel nationale- en internationale bedrijven, overheidsinstellingen als non-profitorganisaties zijn welkom als klant.

Vanuit hun sterke marktpositie hebben ze een ijzersterk netwerk. U kunt een beroep doen op hun  hoogopgeleide, zorgvuldig geselecteerde interim managers. Die zijn ervaren, beschikken over uitstekende managementvaardigheden en blikken terug op bewezen succesvolle opdrachten. De combinatie van hun expertise en de beproefde Essensys-methodologie kan elke mogelijke opdracht aan.

Essensys is een leidend kantoor voor executive interim management-opdrachten in Continentaal Europa en ver daarbuiten, tot in China en de Verenigde Staten.

U denkt veeleer aan executive search, operational excellence en/of management coaching? Ook dat zijn opdrachten waarvoor u bij hen terecht kunt.

Onze focus, uw succes

Essensys vult topfuncties voor nationale en internationale bedrijven in de private, non-profit en openbare sector in.

Al 25 jaar bekleedt deze firma de positie van marktleider en blijven talloze gerenommeerde ondernemingen hun vertrouwen in een professionele en duurzame samenwerking stellen.

Efficiëntie en grondigheid liggen aan de basis van een gepersonaliseerde aanpak, waarbij maximale tevredenheid van de klant het streefdoel is. Samenwerkingen leiden dan ook steeds tot hoogwaardige resultaten.
Een ervaren team van partners, senior-advisors en senior-recruiters staat ter beschikking. Op basis van uitvoerig beproefde selectieprocedures en rekeninghoudend met specifieke noden door de klant geformuleerd, vindt Essensys de meest geschikte kandidaat, volledig op maat.
Essensys werkt hard om verwachtingen te overtreffen en streeft steeds, zonder uitzondering, naar het succes van de klant.

Offline succes, vertalen naar een even succesvolle formule online

WebKrunch zorgde er voor dat de uiterst professionele aanpak van Essensys onmiddellijk wordt herkend bij een bezoek aan de website.

No-nonsense, duidelijke indeling en bewoording over aangeboden diensten, aandacht voor verregaande expertise en ervaring, focus op de meerwaarde die Essensys biedt. De bezoeker leest niet, maar beleeft de site.

Ook LinkedIn profielen en bijdragen of publicaties die via sociale media wereldkundig worden gemaakt, worden door WebKrunch beheerd en maken deel uit van een weloverwogen campagne. Voor Essensys is naamsbekendheid van groot belang. Immers, hoe bekender de naam van een bedrijf binnen de doelgroep, hoe groter de kans dat potentiële klanten kiezen voor deze organisatie.

WebKrunch vertaalde deze behoefte in een succesvolle Adwords-campagne, die er voor zorgde dat Essensys in zoekresultaten naar de voor haar belangrijke key-words, steevast op de plaats staat waar ze hoort: bovenaan!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact