Event Connect in Antwerpen

Event Connect – Voor een zorgeloos evenement
Een creatief idee ontwikkelen. Plannen. Uitnodigen. Organiseren. Coördineren.

Een event organiseren voor uw bedrijf: er komt heel wat bij kijken. Ook zaken waar u niet meteen aan denkt. Maar die een evenement wel onderscheiden. U wilt uw gasten niet alleen ontvangen, maar ook verbluffen.

1001 lijstjes, talloze afspraken, honderden telefoons …Het (laten) organiseren van een event kan een bron van stress zijn. Event Connect pakt het anders aan. Persoonlijker. Hét grote doel? Ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

De Event Connect-filosofie is gericht op uw comfort. Ze doen er alles aan zodat u weet: “Dat komt goed”. Bij de planning. Op de dag zelf. En bij de afhandeling. Met op elk moment één en hetzelfde aanspreekpunt.

Geen stress, geen verrassingen, geen zorgen.

Een blijvende indruk maken – dáár draait het om. En dat heeft Event Connect goed begrepen.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Event Connect in Antwerpen

Webdesign

Het ontwerp van WebKrunch werd in Photoshop ontwikkeld, met als basis de wensen van de klant. Het ontwerp wordt in een PDF vorm voorgesteld. Waar dat nodig is worden aanpassingen gemaakt. Een webdesign is op zich niet meer dat een eerste pagina-opmaak, die de klant een duidelijk indruk geeft van hoe de site eruit zal zien.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress voor het maken van de website van Event Connect, een open source CM systeem dat ontwikkelaars in staat stelt duidelijk, aantrekkelijke sites te bouwen, die daarbij eenvoudig bewerkt kunnen worden.

De bouw van deze website omvatte vooral het verbeteren van de mobiele versie. Deze is uiterst responsief, en kan op alle verschillende resoluties en media bekeken worden. Denk hierbij aan PC, smartphone, tablet, laptop,..

SEO copywriting

Het spreekt voor zich dat goede teksten essentieel zijn voor het bouwen van een goede website. Zowel om goed te scoren in zoekmachines, als om bezoekers te converteren. WebKrunch heeft het schrijven van de content van de website van Event Connect volledig op zich genomen!

Zoekmachineoptimalisatie

Websites van WebKrunch kunnen pas écht gebruikt worden als ze voorzien zijn van zoekmachine-optimalisatie. Dit is bij WebKrunch een must, en wordt al bij het initiële intakegesprek aangehaald.

Een complete aanpak is hierbij essentieel: goede paginatitels en metadescriptions, duidelijke graph meta tags, propere HTML, de juiste titel tags, enzovoort. Voor Event Connect werd in elk geval geen moeite gespaard!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact