Fietsen Thys uit Wommelgem, online raceklaar

Glenn en Michel Thys ontvangen u graag in hun winkel!

Glenn kwam in het wielermilieu terecht als nieuweling. Hij startte als wielrenner in het veld om daarna voor de baan te kiezen. Op deze manier leerde hij z’n fiets van binnen en van buiten kennen. Vanuit deze uit-de-hand-gelopen-hobby ging hij samen met z’n vader Michel de opleiding fietstechnieken volgen.

Zo maakten ze samen tegen het weekend de fietsen raceklaar. Vandaag is Glenn de expert wat betreft racefietsen. Michel met zijn achtergrond als elektricien-elektronica toonde vooral interesse in de elektrische fietsen. Hij geeft dan ook graag een deskundige uitleg over de werking en het onderhoud van de verschillende elektrische modellen.

Een dynamisch bedrijf

De website van Fietsen Thys was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Fietsen Thys had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign.

Dit voorstel werd besproken met Fietsen Thys, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Fietsen Thys.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Fietsen Thys en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Fietsen Thys naar op zoek was.

De website ziet er heel erg netjes uit! Bedankt Jan & Alain.

Sigrid De Cnodder – Fietsen Thys

Bekijk het resultaat via: www.fietsenthys.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact