Filova uit Heist-op-den-berg, zorgzaam voor dier & milieu

Wat is of wie zijn Filova?

Filova is opgericht op 1 januari 2019. De naam is een samentrekking van onze 2 honden Fides en Lova.

Lova staat voor liefde voor de natuur en Fides staat voor trouw. Dat wil zeggen trouw aan onze principes van eenvoud, ecologie en biologisch leven, maar ook trouw aan eerlijke communicatie zonder franjes, eerlijke producten verkopen die door onszelf en onze vrienden zijn uitgetest.

Trouw aan onze eigen manier van leven: puur, zuiver, ecologisch en zonder verspilling. Trouw, zoals ook onze Fides was, die ondertussen helaas is overleden.

Een duidelijke én overzichtelijke website

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Filova moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Filova tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

De bezoekers vinden hun weg

Het krachtig logo van Filova moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Filova. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Filova. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

WebKrunch zette Filova opnieuw op de digitale kaart!

Bekijk het resultaat via www.filova.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact