FirSaCo in Kessel

FirSaCo – uw partner in brandpreventie, plaatsing en keuring van blusmiddelen.

Jaarlijks ontstaan er nog te veel branden in Belgische bedrijven, woningen en instellingen. Vaak is de schade enorm, niet alleen door brand maar ook door het gebruik van foute blusmiddelen. Door snel en accuraat met de juiste blusmiddelen op te treden kan schade aanzienlijk beperkt worden.

Naast de verkoop, levering en plaatsing van brandblussers en andere brandbestrijdingsmiddelen, verzorgen wij ook de jaarlijkse keuring van uw nieuwe én bestaande blusapparaten aan een zeer scherpe prijs.

Wie zijn FirSaCo?

FirSaCo is een jong en dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in brandpreventie bij ondernemingen. FirSaCo werd opgestart vanuit zusterbedrijf PreBeCo, de referentie op het gebied van arbeidsveiligheid en preventie. De knowhow en marktervaring van PreBeCo wezen op een belangrijke vraag vanuit de markt naar functionele en betaalbare oplossingen inzake brandpreventie en brandveiligheid.

Een passende oplossing in de vorm van een bijna logische aanvulling op de diensten van PreBeCo werd gevonden en biedt zodoende voortaan een totaaloplossing voor de klant. FirSaCo werd geboren, … en daarmee de noodzaak de bedrijfsnaam te “branden”.

It’s Krunchtime!

De online-marketing specialisten van WebKrunch verschenen op het toneel en vatten hun opdracht, zoals steeds, aan door aandachtig te luisteren naar de behoeften en verwachtingen van FirSaCo. WebKrunch stelde zich vervolgens tot doel een nieuwe, informatieve website te bouwen met een passende “look & feel” evenals de juiste focus op het productengamma en het dynamische imago van het nieuwe bedrijf. Creatieve vormgeving, technische functionaliteiten, oog voor design en duidelijke teksten maken deel uit van de full-service die WebKrunch biedt. Uiteraard werd de website ook op mobielvriendelijke manier ontworpen.

Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk

Inhoudelijk werd de nodige aandacht besteed aan een overzicht van de verschillende brandbeveiligingsproducten en bijbehorende diensten (B2B). Daarnaast een informatieve verwijzing naar de wetgeving, een duidelijke rubriek over vragen en antwoorden (FAQ), relevante nieuwsfeiten en uiteraard een contactpagina. WebKrunch vertaalt de behoefte van de klant met full-service, state of the art technologie en best practices. Een moderne en performante website is het resultaat, maar ook een tevreden klant!

Thomas Schroeven van FirSaCo:

“WebKrunch leverde een super service en heeft een mooie website opgebouwd. De samenwerking verliep zeer klantgericht”.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact