GEKO (stroomgeneratoren) uit Deurne

GEKO Belgium is de officiële verdeler van GEKO-stroomgeneratoren in de Benelux. Als vertrouwde partner van dit oerdegelijke Duitse merk in stroomgroepen, bieden ze u voorwaarden die u nergens anders vindt. Van hun straffe prijzen tot uitzonderlijke klantenservice, als u uw GEKO-generator aankoopt bij GEKO Belgium, zit u helemaal goed.

Een passie voor power.

De stroomgroepen van GEKO koppelen gebruiksgemak aan ongekende kracht. Perfect afgestemd op het doel. Met een minimum aan geluidsoverlast.

GEKO Belgium is de officiële verdeler van GEKO stroomgeneratoren in de Benelux en hanteert uiterst scherpe prijzen voor deze toestellen, die garant staan voor de spreekwoordelijke Duitse duurzaamheid en kwaliteit.

Het gamma biedt oplossingen voor zowel een kleine klus als het zwaardere werk, van net sterk genoeg tot uiterst krachtig. Een eigen webshop, professioneel advies en een prima dienst na verkoop maken van GEKO Belgium dé aangewezen partner voor de aankoop van een stroomgroep.

Kiezen en bestellen vanuit een zetel: de webshop biedt het volledige assortiment, even klikken en aan de slag!Bij vragen of problemen over de werking van een generator biedt de klantenservice begeleidend advies. Snel geholpen, snel weer aan de slag!

Een vertrouwde opdracht voor WebKrunch: bouw een webshop waarin de verschillende toestellen met hun productfiche en specificaties worden voorgesteld.

De winkel moet de juiste uitstraling hebben, bezoekers overtuigen en een positieve respons genereren.

De winkel moet bovendien gevonden worden door surfers die bepaalde zoekwoorden ingeven en sterker nog, individuele producten en prijsinformatie moeten op de eerste pagina met zoekresultaten staan.

WebKrunch klaarde de klus.

Er werd ook voorzien in een online betaalmodule, klantvriendelijk, veilig en risicovrij, voor alle gangbare betaalmethoden.

Een WebKrunch realisatie van de bovenste plank!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact