GEKO Stroomgeneratoren

GEKO (stroomgeneratoren) uit Deurne

Klant : GEKO
webkrunch-realisaties-geko

GEKO Belgium is de officiële verdeler van GEKO-stroomgeneratoren in de Benelux. Als vertrouwde partner van dit oerdegelijke Duitse merk in stroomgroepen, bieden ze u voorwaarden die u nergens anders vindt. Van hun straffe prijzen tot uitzonderlijke klantenservice, als u uw GEKO-generator aankoopt bij GEKO Belgium, zit u helemaal goed.

Bekijk de GEKO website

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van GEKO in Deurne

Webdesign

Het ontwerp van WebKrunch werd in Photoshop ontwikkeld, met als basis de wensen van de klant. Het ontwerp wordt in een PDF vorm voorgesteld. Waar dat nodig is worden aanpassingen gemaakt. Een webdesign is op zich niet meer dat een eerste pagina-opmaak, die de klant een duidelijk indruk geeft van hoe de site eruit zal zien.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress voor het maken van de website van GEKO, een open source CM systeem dat ontwikkelaars in staat stelt duidelijk, aantrekkelijke sites te bouwen, die daarbij eenvoudig bewerkt kunnen worden.

De bouw van deze website omvatte vooral het verbeteren van de mobiele versie. Deze is uiterst responsief, en kan op alle verschillende resoluties en media bekeken worden. Denk hierbij aan PC, smartphone, tablet, laptop,..

SEO copywriting

Het spreekt voor zich dat goede teksten essentieel zijn voor het bouwen van een goede website. Zowel om goed te scoren in zoekmachines, als om bezoekers te converteren. WebKrunch heeft het schrijven van de content van de website van GEKO t volledig op zich genomen!

Zoekmachineoptimalisatie

Websites van WebKrunch kunnen pas écht gebruikt worden als ze voorzien zijn van zoekmachine-optimalisatie. Dit is bij WebKrunch een must, en wordt al bij het initiële intakegesprek aangehaald.

Een complete aanpak is hierbij essentieel: goede paginatitels en metadescriptions, duidelijke graph meta tags, propere HTML, de juiste titel tags, enzovoort. Voor GEKO werd in elk geval geen moeite gespaard!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet