GEKO Stroomgeneratoren

GEKO (stroomgeneratoren) uit Deurne

Klant : GEKO
webkrunch-realisaties-geko

GEKO Belgium is de officiële verdeler van GEKO-stroomgeneratoren in de Benelux. Als vertrouwde partner van dit oerdegelijke Duitse merk in stroomgroepen, bieden ze u voorwaarden die u nergens anders vindt. Van hun straffe prijzen tot uitzonderlijke klantenservice, als u uw GEKO-generator aankoopt bij GEKO Belgium, zit u helemaal goed.

Bekijk de GEKO website

Een passie voor power.

De stroomgroepen van GEKO koppelen gebruiksgemak aan ongekende kracht. Perfect afgestemd op het doel. Met een minimum aan geluidsoverlast.

GEKO Belgium is de officiële verdeler van GEKO stroomgeneratoren in de Benelux en hanteert uiterst scherpe prijzen voor deze toestellen, die garant staan voor de spreekwoordelijke Duitse duurzaamheid en kwaliteit.

Het gamma biedt oplossingen voor zowel een kleine klus als het zwaardere werk, van net sterk genoeg tot uiterst krachtig. Een eigen webshop, professioneel advies en een prima dienst na verkoop maken van GEKO Belgium dé aangewezen partner voor de aankoop van een stroomgroep.

Kiezen en bestellen vanuit een zetel: de webshop biedt het volledige assortiment, even klikken en aan de slag!Bij vragen of problemen over de werking van een generator biedt de klantenservice begeleidend advies. Snel geholpen, snel weer aan de slag!

Een vertrouwde opdracht voor WebKrunch: bouw een webshop waarin de verschillende toestellen met hun productfiche en specificaties worden voorgesteld.

De winkel moet de juiste uitstraling hebben, bezoekers overtuigen en een positieve respons genereren.

De winkel moet bovendien gevonden worden door surfers die bepaalde zoekwoorden ingeven en sterker nog, individuele producten en prijsinformatie moeten op de eerste pagina met zoekresultaten staan.

WebKrunch klaarde de klus.

Er werd ook voorzien in een online betaalmodule, klantvriendelijk, veilig en risicovrij, voor alle gangbare betaalmethoden.

Een WebKrunch realisatie van de bovenste plank!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet