Gelato Factory Antwerpen

Gelato Factory in Antwerpen is een hedendaagse interpretatie van een klassieke Italiaanse gelateria. Bekende en minder bekende ijs-, sorbet- en yoghurtijssmaken bereiden ze op puur artisanale en natuurlijke wijze en bieden ze aan in een modern en smaakvol kader.

Webdesign & webontwikkeling Gelato Factory in Antwerpen

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Gelato Factory in Antwerpen.

Webdesign

WebKrunch creëerde een design in Photoshop op basis van de voorkeuren van de klant. Dit design werd dan voorgelegd in .PDF en op aan de hand van bemerkingen bijgestuurd waar de klant dit nodig acht.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds vooraf een idee van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Strak
  • Modern

Webontwikkeling

De website van Gelato Factory werd ontworpen op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat knappe, dynamische websites te realiseren, die zeer  eenvoudig aan te passen zijn door klanten of beheerders zelf.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier zeker rekening gehouden met de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten, zoals bv. smartphone, tablet, laptop of PC.

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door ons gemaakte websites zijn voorzien van een “volledige zoekmachineoptimalisatie” vooraleer ze de deur uit gaan. SEO is bij WebKrunch niet optioneel, maar een vast onderdeel van ieder project – dat reeds begint bij het intake gesprek. Een gezonde score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Gelato Factory website werd al het nodige gedaan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact