Geroba uit Wommelgem, online Cortenstaal kopen

Maatwerk. Voor uw tuin.

Geroba is een jong Vlaams bedrijf gevestigd in Wommelgem. Ze fabriceren en verdelen producten uit metaal voor Tuin en Landschap. Bij Geroba staat uw project centraal.

U kan daarom bij Geroba terecht voor een uitgebreid gamma standaardproducten, maar zijn tevens uw partner als u op zoek bent naar maatwerk.

Een dynamisch bedrijf

De website van Geroba was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Geroba had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign.

Dit voorstel werd besproken met Geroba, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Geroba.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Geroba en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Geroba naar op zoek was.

Prima samenwerking, staan steeds klaar met advies. Traject voor bouw website zeer correct en professioneel. Aanrader!

Gillis Gert, Zaakvoerder Geroba BVBA 

Bekijk het resultaat via: www.geroba.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact