Glansexpert

Glansexpert uit Lier

Klant : Glansexpert
WebKrunch-Referentie-glansexpert

De service van Glansexpert: meesterschap in properheid
Glansexpert is een fris en nieuw bedrijf, dat met innoverende producten en een ecologische aanpak meer tijd creëert voor z’n klanten. Méér tijd om te genieten, terwijl de reiniging van uw woning in handen ligt van opgeleide professionals met een hart voor uw huis.

Wilt u ook meer tijd, die u kunt doorbrengen in een zuivere omgeving met gepoetste ramen, een zuiver dak, een blinkende gevel en een schitterend proper terras? Kies dan voor Glansexpert.

Bekijk de Glansexpert website

Webdesign & webontwikkeling Glansexpert in Lier

WebKrunch heeft de webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van Glansexpert in Lier verzorgd.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress voor het maken van de website van Glansexpert, een open source CM systeem dat ontwikkelaars in staat stelt duidelijk, aantrekkelijke sites te bouwen, die daarbij eenvoudig bewerkt kunnen worden.

De bouw van deze website omvatte vooral het verbeteren van de mobiele versie. Deze is uiterst responsief, en kan op alle verschillende resoluties en media bekeken worden. Denk hierbij aan PC, smartphone, tablet, laptop,..

SEO copywriting

Het spreekt voor zich dat goede teksten essentieel zijn voor het bouwen van een goede website. Zowel om goed te scoren in zoekmachines, als om bezoekers te converteren. WebKrunch heeft het schrijven van de content van de website van Glansexpert volledig op zich genomen!

Zoekmachineoptimalisatie

Websites van WebKrunch kunnen pas écht gebruikt worden als ze voorzien zijn van zoekmachine-optimalisatie. Dit is bij WebKrunch een must, en wordt al bij het initiële intakegesprek aangehaald.

Een complete aanpak is hierbij essentieel: goede paginatitels en metadescriptions, duidelijke graph meta tags, propere HTML, de juiste titel tags, enzovoort. Voor Glansexpert werd in elk geval geen moeite gespaard!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet