Glansexpert uit Lier

De service van Glansexpert: meesterschap in properheid
Glansexpert is een fris en nieuw bedrijf, dat met innoverende producten en een ecologische aanpak meer tijd creëert voor z’n klanten. Méér tijd om te genieten, terwijl de reiniging van uw woning in handen ligt van opgeleide professionals met een hart voor uw huis.

Wilt u ook meer tijd, die u kunt doorbrengen in een zuivere omgeving met gepoetste ramen, een zuiver dak, een blinkende gevel en een schitterend proper terras? Kies dan voor Glansexpert.

Webdesign & webontwikkeling Glansexpert in Lier

WebKrunch heeft de webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van Glansexpert in Lier verzorgd.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress voor het maken van de website van Glansexpert, een open source CM systeem dat ontwikkelaars in staat stelt duidelijk, aantrekkelijke sites te bouwen, die daarbij eenvoudig bewerkt kunnen worden.

De bouw van deze website omvatte vooral het verbeteren van de mobiele versie. Deze is uiterst responsief, en kan op alle verschillende resoluties en media bekeken worden. Denk hierbij aan PC, smartphone, tablet, laptop,..

SEO copywriting

Het spreekt voor zich dat goede teksten essentieel zijn voor het bouwen van een goede website. Zowel om goed te scoren in zoekmachines, als om bezoekers te converteren. WebKrunch heeft het schrijven van de content van de website van Glansexpert volledig op zich genomen!

Zoekmachineoptimalisatie

Websites van WebKrunch kunnen pas écht gebruikt worden als ze voorzien zijn van zoekmachine-optimalisatie. Dit is bij WebKrunch een must, en wordt al bij het initiële intakegesprek aangehaald.

Een complete aanpak is hierbij essentieel: goede paginatitels en metadescriptions, duidelijke graph meta tags, propere HTML, de juiste titel tags, enzovoort. Voor Glansexpert werd in elk geval geen moeite gespaard!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact