Goes Ooglaseren uit Antwerpen, klare kijk online

De ervaring en expertise van het Goes Oog Centrum

Het Goes Oog Centrum is dé autoriteit op het gebied van behandelingen die het goed zien zonder bril en contactlenzen mogelijk maken. In de ruim van 50 jaar van hun bestaan heeft hun oogkliniek zich ontwikkeld tot een groepspraktijk met meerdere oogartsen die allen experts in het vakgebied zijn.

Wanneer ze cliënten ontvangen die geïnteresseerd zijn in ooglaseren ter vervanging van een bril of lenzen kunnen ze uit een selectie verschillende behandelmethodes putten, waardoor ze altijd de juiste behandelmethode voor ieder uniek geval voor handen hebben. Een ooglaserbehandeling bij het Goes Oog Centrum is hierdoor veilig, vertrouwd en bovenal zeer effectief.

Een dynamisch bedrijf

De website van Goes Ooglaseren was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Goes Ooglaseren had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign.

Dit voorstel werd besproken met Goes Ooglaseren, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Goes Ooglaseren.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Goes Ooglaseren en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Goes Ooglaseren naar op zoek was.

Bekijk het resultaat via: www.goes-ooglaseren.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact