Groep Van Hoof

Groep Van Hoof in Westerlo

Klant : Groep Van Hoof
WebKrunch Referentie Groep Van Hoof

Groep Van Hoof: De basis van jouw project

De nieuwbouwwoning van je dromen bouwen? Alles staat of valt met een solide partner in ruwbouwwerken. En met Groep Van Hoof heb je die gevonden.

Al 30 jaar perfectioneren zij hun aanpak, hun service én de resultaten, met talloze tevreden klanten tot gevolg. Jij ziet een plan op papier, zij zien jouw gebouw zoals het moet zijn – van de eerste graafwerken tot de laatste voeg.

Bekijk de website van Groep Van Hoof

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Groep Van Hoof in Westerlo

Webdesign

Naar de wensen van de klant werd door WebKrunch een eerste design gecreëerd in Photoshop. Dit werd aan de klant voorgesteld in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant reeds een goede indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Groep Van Hoof werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat de ontwikkelaar toelaat krachtige, dynamische websites te bouwen, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of de beheerder. Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO Copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. WebKrunch schreef de webteksten voor de Groep Van Hoof website.

Zoekmachineoptimalisatie

Een door ons gemaakte website is pas klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch dan ook niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt dan ook om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Groep Van Hoof werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet