Een nieuwe website voor GS Hoboken

GS Hoboken, meer dan een zaalvoetbalclub!

Met hun zaalvoetbalteamteam in 1e nationale BZVB, de beloften in de Vlaamse competitie (VZVB) en  GS-Jeugdzaalvoetbalschool (VZVB-jeugdcup) promoten ze het zaalvoetbal in de regio Antwerpen-Zuid.

Dit in samenwerking met zowel Hobokense veld- en zaalvoetbalclubs als met Hobokene scholen.
Bij GS Hoboken wordt zowel competitief als recreatief zaalvoetbal gespeeld.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor GS Hoboken  klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. GS Hoboken  is al jaren een vitale sportorganisatie met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van GS Hoboken was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse website voor GS Hoboken

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor GS Hoboken moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met GS Hoboken werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar Dirk Van Overbeke (voorzitter) en staf zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Bekijk het resultaat via www.gshoboken.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact