Hairroom Van Wauwe uit Deurne, eenvoudig online afspraken maken

Sinds 1961 een vaste waarde in Deurne

Sinds 1961 is Hairroom Van Wauwe actief in het kappersvak. Talloze bekende Vlamingen vonden al de weg naar hun kapperszaak. Die rijke traditie krijg je niet zomaar, deze is gebaseerd op ervaring en liefde voor het vak. Het gedreven team kappers en hairstylisten van Hairroom Van Wauwe staan garant voor een succesrijk kapsel.

Ze zijn meer dan een kapsalon.Zee zorgen ervoor dat wanneer klanten hun zaak verlaten ze zich goed in hun vel voelen. Uw haar is tenslotte de omkadering van uw gezicht.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor Hairroom Van Wauwe klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. Hairroom Van Wauwe is al jaren een vitaal bedrijf met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van Hairroom Van Wauwe was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse website voor Hairroom Van Wauwe

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor Hairroom Van Wauwe moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met Hairroom Van Wauwe werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar Hairroom Van Wauwe zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Alain staat steeds klaar voor alle vragen die ik heb omtrent mijn website  en alle marketing er rond. Ik noem hem dan ook vaak mijn persoonlijke PR-manager ;-).
Ken Van Wauwe – Zaakvoerder Hairroom Van Wauwe

Bekijk het resultaat via: www.hairroomvanwauwe.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact