Hand & body casting in Kasterlee

Iedereen maakt doorheen zijn leven zowel vreugdevolle als trieste ervaringen mee.

De geboorte van een kindje of een sprookjeshuwelijk bijvoorbeeld, maar je ervaart ook het verlies van geliefden. Deze vreugdevolle momenten of dierbare herinneringen wil je graag kunnen vastleggen in een tastbaar aandenken. Een mooie afdruk van de handen van je geliefde in porselein, je zwangere buik in gips of een origineel decoratief stuk dat je aan de overledene herinnert.

De kernwoorden van Hyacinthia haar hobby, die tot beroep is uitgegroeid, zijn de volgende: uniek, passie, medeleven en creativiteit. Een afdruk is steeds uniek en kan vormgegeven worden hoe jij dat wilt. Alle afdrukken en bodycasts worden met de hand gemaakt en er gaat steeds een uitgebreide consultatie aan vooraf. Pas als het verhaal van de klant echt duidelijk is, kan er een unieke persoonlijke handcast of bodycast worden gemaakt.

Een eeuwig en tastbaar aandenken…

De handafdruk van een dierbare nog kunnen voelen, een bolle zwangere buik en het wonder van de geboorte vereeuwigen, van de afdruk van een babyvoetje een blijvende herinnering maken, een hand- of bodycast maakt dat mogelijk.

Het belangrijkste van de hand- of bodycast is het verhaal dat ermee wordt vastgelegd en de emotie die ermee gepaard gaat. Geen enkele hand- of bodycast is gelijk en biedt dus steeds weer een unieke en intieme ervaring. Een welbepaald en heel persoonlijk gevoel wordt zo letterlijk tastbaar in het kunstwerk.

Hand & Body Casting staat voor unieke passie, medeleven en creativiteit.

Bij WebKrunch gaan we voor een onderbouwde aanpak

WebKrunch paste de grafische lay-out aan, behield de aangeleverde tekst en stond in voor de online-marketing strategie. Wie wilt groeien, moet weten wat werkt en hoe het werkt. Deze kennis maakt het mogelijk succesvolle marketing processen continu te herhalen en zodoende business te stimuleren.

Tijdens een eerste fase bekijken we met welke media of kanalen de klant zijn doelstellingen wenst te bereiken. Zoekmachine optimalisatie, online adverteren en e-mailmarketing zijn de meest voor de hand liggende instrumenten.

Op basis van web-statistieken bepalen we waar de bezoekers naar op zoek zijn, hoe ze op de website terecht zijn gekomen en welk traject ze daarvoor afleggen.Vervolgens kwantificeren we de doelstellingen en spreken we van een conversie wanneer een doelstelling behaald wordt.

Voor snelle conversies binnen een vooropgesteld budget moet u bij WebKrunch zijn!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact