Handkine te Mortsel, in een handomdraai online

Handrevalidatie & Kinesitherapie

Of we nu werken, een muziekinstrument bespelen, klussen of koken, onze handen zijn één van onze belangrijkste werktuigen.

Botten, gewrichtsbanden, pezen en spieren van hand, pols en arm zijn zeer nauw met elkaar verbonden, evenals met de huid en de zenuwen.

Dankzij de samenwerking van al deze structuren kan de hand op eindeloos veel manieren bewegen, en dit zowel met veel ongelofelijk veel precisie of juist met veel kracht.

Bij een ongeluk, door overbelasting of door slijtage kunnen er allerlei klachten ontstaan. Zelfs een klein blessure of trauma aan hand of vinger kan soms grote gevolgen hebben en soms blijvende hinder geven.

Net daarom is het zo belangrijk om na een handblessure goed te revalideren.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor Véronique Bertrand klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. Véronique Bertrand is al jaren een praktijk met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van Véronique Bertrand was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse website voor Véronique Bertrand

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor Véronique Bertrand moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met Véronique Bertrand werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar bedrijf x zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Bekijk het resultaat via: www.handkine.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact