Henny Penny in Duffel

Henny penny – alles voor een professionele keuken

De innovatieve producten van Henny Penny zijn het resultaat van meer dan 57 jaar innovatie die begon in Eaton Ohio in de VS, met als startpunt de eerste commerciële drukfriteuse in 1957.

Henny Penny is de grootste leverancier in de voedingsindustrie van oplossingen in apparatuur die echt een verschil maken. Henny Penny helpt haar klanten de voedselkwaliteit te verbeteren, de winst te verhogen en boven alles tevreden te houden.

Henny Pennyy is producent van friteuses, bewaarkasten, braadspitten en combi-ovens welke veel gebruikt worden in een aantal van de meest veeleisende industrieën en hoog-volume keukens, van QSR’s en casual dineren tot gezondheidszorgfaciliteiten, supermarkten en nog veel meer.

Bij HennyPenny, vandaag nog steeds een familiebedrijf, staan mensen op de eerste plaats zowel haar medewerkers als haar klanten. Neem ook eens een kijkje op Henny Penny TV.

Henny Penny levert de beste service

Henny Penny is Amerikaanse fabrikant van friteuses, braadspitten en combi-ovens die gebruikt worden in een aantal van de meest veeleisende industrieën en hoog-volume keukens.

Apparatuur die echt het verschil maakt.

Door de voedselkwaliteit te verbeteren en de winst te optimaliseren kan Henny Penny rekenen op tevreden klanten.

De Belgische verdeler beschikt over een prachtige demokeuken waarin het volledige gamma van kwaliteitstoestellen te bezichtigen is, geeft deskundig advies op maat, heeft een eigen installatie- en onderhoudsteam en biedt een 24/24 uur service voor herstellingen.

Als deel van de Airquality & Proqitchen Group weten klanten van Henny Penny zich verzekerd van een professionele en klantvriendelijke aanpak.

Henny Penny werd geboren!

WebKrunch vertaalt de digitale noden en verwachtingen van de klant in concrete oplossingen. Zo werd ook voor Henny Penny als het ware een digitale identiteit gecreëerd, die online vorm kreeg door een aantrekkelijke website.

De site straalt op een overtuigende manier het kwaliteitsvolle en innovatieve karakter van de fabrikant uit, een professionele website op maat.

WebKrunch zorgt er voor dat het geheel van de layout, woord en beeld de bezoeker aanspreekt en het achterliggende technische radarwerk draait als een geöliede machine. Geen bezoekers meer die wegtikken terwijl de pagina laadt.

De website beschikt tevens over een intelligent beheersysteem, een zogenaamd content management system, waarmee de gebruiker zelf toegang heeft tot de content en deze dus zelf kan beheren en aanpassen. WebKrunch, omdat een goede website het fundament vormt voor een nuttige en langdurige relatie met de bezoeker.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact