Het Bagetje uit Vrasene: Een site om van te smullen

Broodjes vers ge(s)maakt

Bij Broodjeszaak ’t Bagetje kunt u dagelijks terecht voor verse belegde broodjes. Op hun uitgebreide broodjeslijst zijn niet alleen ovenverse broodjes en een ruim assortiment dranken terug te vinden, maar u kunt ook bij hen terecht voor een lekkere snack, pasta of salade.

Het Bagetje is in Vrasene het aanspreekpunt voor boekingen binnen de parochie kring.

Onderzoek en overleg

Agnes van Het Bagetje had behalve een duidelijke eisenlijst wat betreft de structuur van de website ook een aantal eigenschappen die ze graag terug wou zien in het webdesign, zoals het logo van de zaak en bepaalde kleuren die het motto van Het Bagetje dienden te ondersteunen.

In samenspraak met Het Bagetje werd daarom de frisse kleuren rood, blauw en wit gekozen als basis voor het webdesign. Daarnaast resulteerde het onderlinge overleg in de beslissing om de functionaliteiten van de website uit te breiden en nieuwe elementen toe te voegen om de website van Het Bagetje zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Website door WebKrunch

Webkrunch denkt graag met u mee over de functionaliteit, inrichting, optimalisatie en het ontwerp van uw huidige of nieuwe website. Wij leveren altijd maatwerk voor u en uw organisatie en houden daarbij optimaal rekening met specifieke wensen en eisen.

Met behulp van duidelijke feedback van Het Bagetje is er uiteindelijk een zeer overzichtelijke en visueel aantrekkelijke website gerealiseerd die geheel voldoet aan de door de gemeente gestelde eisen.

Bekijk deze realisatie via: www.het-bagetje.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact