Heyrman – De Roeck

Heyrman – De Roeck in Beveren

Klant : Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisaties-heyrman-de-roeck

Heyrman De Roeck: We MAKE it easy!

Wat bijna 75 jaar begon als een eenmansbedrijf, groeide uit tot een gerenommeerde naam in de sector van waterwerken. Vandaag zijn ze trots op hun geschiedenis. En kijken ze vol zelfvertrouwen naar de toekomst.

Hun doel? De eisen van maatschappij en natuur met elkaar verzoenen. Zodat onze waterwegen gezond blijven voor de volgende generaties. Maar ook: zodat uw onderneming kan blijven groeien en bloeien. Kortom, Heyrman De Roeck is dé partner in waterwerken voor overheid én privé.

Bekijk de website van Heyrman – De Roeck

3 Generaties aan ervaring

Groot in waterbouwwerken, vervoer van brandstoffen, verhuur bouwmateriaal en groenservice.

Een familiebedrijf opgestart net na de tweede wereldoorlog, gegroeid onder leiding van 3 generaties tot een middelgrote onderneming met 50 medewerkers. Heyrman – De Rouck is een specialist in grond-, bagger- en beschoeiingswerken. Het bedrijf heeft sterk geïnvesteerd in het hiertoe benodigde materiaal en voert diverse werken uit in de openbare en privé sector. Een ervaren team van machinisten zorgt steeds voor een feilloze uitvoering.

De afdeling brandstoffen levert zowel aan bedrijven als aan particulieren diverse hoogwaardige brandstoffen aan zéér scherpe prijzen. Snelle service gegarandeerd. Heyrman – De Rouck verhuurt kranen tot 100 ton, duwboten, elevatorbakken en pontons.

Alle kennis en ervaring voor ieder tuinproject gebundeld in één bedrijf. Aanleg en onderhoud van residentiële tuinen en zwemvijvers, maar ook het beheer van parken en grote domeinen maken deel uit van de activiteiten van Heyrman – De Rouck. Klanten kunnen genieten van een totaalpakket van diensten, waardoor de werken aansluitend uitgevoerd kunnen worden en de uitvoeringstermijn zodoende gereduceerd!

Tijd voor een complete overhaul

WebKrunch kreeg van deze klant het verzoek om een volledig nieuwe website op maat te bouwen. De opdracht bestond erin de expertise en het productengamma van het bedrijf in de kijker te brengen door middel van een moderne, transparante en user-vriendelijke website.

Enkele eenvoudige menu-keuzes bieden een duidelijk overzicht en geven toegang tot meer gedetailleerde informatie over de gespecialiseerde diensten die Heyrnam – De Rouck aanbiedt.

Op vakkundige wijze werd zorg gedragen voor de technische opbouw van de site. Qua grafisch design werd de totaal beschikbare ruimte maximaal benut om een sterke uitstraling van de merknaam Heyrman – De Rouck te realiseren. Uiteraard ook met de nodige aandacht voor content en het gebruik van de juiste trefwoorden, woordcombinaties en zoektermen.

WebKrunch, vakmanschap in online marketing.

Contacteer ons

Kan uw website een professionele en betaalbare make-over gebruiken? Alain en Jan helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet