Hier ben ik! Antwerpen

Hierbenik creëert voor jou een uniek origineel geboortekaartje of creatieve trouwuitnodiging met karakter. Het zijn stuk voor stuk kaartjes die er bovenuit steken. Die opvallen en meteen laten zien wie jij bent. Of wie je binnenkort verwelkomt. Meteen een origineel geboortekaartje bestellen of een creatief trouwkaartje op maat laten maken? Hierbenjij aan het juiste adres.

Webdesign & webontwikkeling Hier ben ik! in Antwerpen

WebKrunch zorgde voor het Webdesign, de webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van Hier Ben Ik! In Antwerpen.

Webdesign

Rekening houdend met de wensen van de klant crëerde WebKrunch een ontwerp voor deze webshop in Photoshop. Dit ontwerp werd voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een volledige eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant steeds op voorhand een eerste indruk van hoe de uiteindelijke webshop eruit zal zien.

Webontwikkeling

De Hier Ben Ik! webshop werd ontwikkeld op het CMS WordPress (WooCommerce). Dit is een sterk “open source content management system” dat de ontwikkelaar toelaat mooie, uitgebreide websites en webshops te realiseren, die steeds eenvoudig aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Aan al onze projecten – alsook Hier Ben Ik! – werd ruim voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de webshop. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door ons gemaakte websites en webshops zijn pas klaar om de deur uit te gaan nadat ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is immers niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat rreeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Hier Ben Ik! webshop werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact