Highview in Broechem

Highview: als kwaliteit én service een hoge vlucht nemen

Wat hebt u nodig als u een bedrijf wilt starten in dronefotografie, -video, en -inspectie? Eerst en vooral: een uitgesproken passie voor techniek. Een neus voor innovatie. Een grote liefde voor digitale vernieuwingen en technologische verrassingen.

Maar vooral: véél goesting om te vliegen. Om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren en de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Drones, van ’s ochtends tot ‘s avonds

Al die ingrediënten zitten bij Highview in de mix. Hun state-of-the-art drones worden bestuurd door mensen die dronetechnologie ademen. En hun bedrijf wordt geleid door mensen die klantvriendelijkheid als het hart van onze missie beschouwen.

Die combinatie maakt van Highview een uiterst gegeerde partner voor luchtfotografie, video en inspectie met drones. Ze zijn een relatief jong bedrijf, maar hebben de technische en organisatorische ruggengraat om zelfs de meest complexe opdrachten tot een goed einde te brengen.

Heeft u nog een landingsplaatsje?

Een luchtig praatje met Alain van WebKrunch over deze hoogvliegende realisatie:

Webdesign en opbouw van highview

De website van Highview is meteen een échte eye-catcher. Waar was de klant naar op zoek?

“Highview was zocht naar een betrouwbare partner om een nieuwe website te bouwen en zich zo op de kaart te zetten als jong bedrijf. Highview biedt een service aan voor indrukwekkende drone video’s en luchtfotografie, maar ook als je vingers kriebelen voor een eigen drone zit je bij hun webshop goed. En dit wilden we in de verf zetten.”

Allereerst hebben we samen rond de tafel gezeten voor het design van Highview. Wat is de visie van de klant? Wat zijn de doelen? Ook hebben wij de volledige opbouw van de nieuwe website verzorgd. Onze focus? Highview voorzien van een modern jasje met een aantrekkelijke en vooral converterende webshop! Het ontwerp werd in een PDF voorgesteld en aangepast waar nodig. Bij WebKrunch staat eenvoud en een professionele uitstraling altijd hoog in de lijst: het gebruik van WordPress raden we aan bij al onze klanten.

Hoe verliep de web ontwikkeling?

“Zoekmachine-optimalisatie is een zeer belangrijke stap naar een succesvolle website. We hebben Highview Drone Services voorzien van knisperende content die Google het hof maakt, aangevuld met Highview’s sprekende beelden uit drone video’s en luchtfotografie.”

Het resultaat is een krachtige en vitale webshop die online scoort, een mobile responsive website die meegaat met z’n tijd en een unieke service in luchtfotografie en drone video’s!

“Klantvriendelijkheid wordt bij ons beschouwd als het hart van onze missie. WebKrunch luisterde naar onze doelen en wensen, gaf advies en was klantvriendelijk. En het resultaat is een website die onze vakbekwame mix van services excellent representeert.”

– Stefaan dehertefelt , Zaakvoerder Highview Drone Services

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact