Highview

Highview in Broechem

Klant : Highview
webkrunch-realisaties-highview-banner

Highview: als kwaliteit én service een hoge vlucht nemen

Wat hebt u nodig als u een bedrijf wilt starten in dronefotografie, -video, en -inspectie? Eerst en vooral: een uitgesproken passie voor techniek. Een neus voor innovatie. Een grote liefde voor digitale vernieuwingen en technologische verrassingen.

Maar vooral: véél goesting om te vliegen. Om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren en de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Drones, van ’s ochtends tot ‘s avonds

Al die ingrediënten zitten bij Highview in de mix. Hun state-of-the-art drones worden bestuurd door mensen die dronetechnologie ademen. En hun bedrijf wordt geleid door mensen die klantvriendelijkheid als het hart van onze missie beschouwen.

Die combinatie maakt van Highview een uiterst gegeerde partner voor luchtfotografie, video en inspectie met drones. Ze zijn een relatief jong bedrijf, maar hebben de technische en organisatorische ruggengraat om zelfs de meest complexe opdrachten tot een goed einde te brengen.

Bekijk de website van Highview

Heeft u nog een landingsplaatsje?

Een luchtig praatje met Alain van WebKrunch over deze hoogvliegende realisatie:

Webdesign en opbouw van highview

De website van Highview is meteen een échte eye-catcher. Waar was de klant naar op zoek?

“Highview was zocht naar een betrouwbare partner om een nieuwe website te bouwen en zich zo op de kaart te zetten als jong bedrijf. Highview biedt een service aan voor indrukwekkende drone video’s en luchtfotografie, maar ook als je vingers kriebelen voor een eigen drone zit je bij hun webshop goed. En dit wilden we in de verf zetten.”

Allereerst hebben we samen rond de tafel gezeten voor het design van Highview. Wat is de visie van de klant? Wat zijn de doelen? Ook hebben wij de volledige opbouw van de nieuwe website verzorgd. Onze focus? Highview voorzien van een modern jasje met een aantrekkelijke en vooral converterende webshop! Het ontwerp werd in een PDF voorgesteld en aangepast waar nodig. Bij WebKrunch staat eenvoud en een professionele uitstraling altijd hoog in de lijst: het gebruik van WordPress raden we aan bij al onze klanten.

Hoe verliep de web ontwikkeling?

“Zoekmachine-optimalisatie is een zeer belangrijke stap naar een succesvolle website. We hebben Highview Drone Services voorzien van knisperende content die Google het hof maakt, aangevuld met Highview’s sprekende beelden uit drone video’s en luchtfotografie.”

Het resultaat is een krachtige en vitale webshop die online scoort, een mobile responsive website die meegaat met z’n tijd en een unieke service in luchtfotografie en drone video’s!

“Klantvriendelijkheid wordt bij ons beschouwd als het hart van onze missie. WebKrunch luisterde naar onze doelen en wensen, gaf advies en was klantvriendelijk. En het resultaat is een website die onze vakbekwame mix van services excellent representeert.”

– Stefaan dehertefelt , Zaakvoerder Highview Drone Services

Contacteer ons

Ready for take-off met jouw eigen website?

Contacteer ons voor een vliegende start!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet