Hobbysalon in Nijlen, online ook creatief

Crea- en lifestylebeurzen

Sinds 1993 de grootste en meest toonaangevende beurs voor “hobby & creatieve vrijetijdsbesteding” van België; in het voorjaar steeds in Antwerpen en Kortrijk, in het najaar zijn Mechelen en Hasselt aan de beurt.

Het Hobby Creatief Salon in Mechelen is al aan haar 28e jaargang toe inmiddels. Exposanten uit binnen- en buitenland presenteren zowat alle creatieve trends onder één dak vanuit hun sfeervolle winkeltjes, waar je de nodige materialen en artikelen kan aanschaffen voor alle creatieve vaardigheden.

Een dynamisch bedrijf

De website van Hobbysalon was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Hobbysalon had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign. Dit voorstel werd besproken met Hobbysalon , waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Hobbysalon .

Onze hobby doen we met passie: Webdesign

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Hobbysalon en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Hobbysalon naar op zoek was.

Bekijk het resultaat via: www.hobbysalon.be

 

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact