HOFsite: Visueel en inhoudsmatig sterk

Marjan en Frans

Al 35 jaar vormen zij een geweldig duo. Samen hebben ze 2 ondernemende zonen die ondertussen het nest verlaten hebben.  Hun huis werd plots enorm groot voor maar 2 mensen …

Tijd om er iets anders mee aan te vangen, vonden ze.

Ze wilden hun lievelingsplek dicht bij het groen van het poldergebied in Temse delen met anderen. Ze bieden een huiselijke plek die een goed gevoel geeft en aanspreekt om nieuwe dingen te leren en te creëren.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in Temse’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van HOFsite moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en Marjan van HOFsite tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het herkenbaar logo van HOFsite moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van HOFsite . Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling met sprekende foto’s dankzij Sophie Wils. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Bekijk het resultaat via www.hofsite.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact