Hortari Halen

Hebt u een kleine stadstuin of een stevige lap grond? Houdt u van de gezelligheid van een klassieke tuin, of wilt u liever een onderhoudsvriendelijke en strakke tuin? Voor het ontwerp van uw tuin, garandeert tuinarchitect Ivan Willems u de meest persoonlijke aanpak. Daarnaast kan u bij Hortari ook steeds terecht voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud.

Webdesign & webontwikkeling Hortari in Halen

WebKrunch realiseerde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Hortari in Halen.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Deze creatie werd voorgesteld aan de klant in .PDF en indien er aanpassingen moesten gebeuren, werden deze gedaan. Een “webdesign” bestaat uit altijd uit een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt de klant steeds vooraf een goede indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Modern
  • Anders dan de anderen, origineel

Webontwikkeling

De website van Hortari werd gemaakt op het CMS WordPress. WordPress is een sterk “open source content management system” dat de ontwikkelaars de kans geeft om mooie uitgebreide websites te maken, die eenvoudig aan te passen zijn door klanten en/of beheerders. Zoals bij al onze projecten, hebben we hier ook voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versies van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

  • Uitgebreide showcasemogelijkheden voor de realisaties; filterbaar op dienst en project

SEO copywriting

Een goede allesomvattende tekst is van groot belang voor een goede website; zowel naar de conversie toe, als het scoren in de zoekmachines. WebKrunch schreef de landingspagina’s voor de Hortari website.

Zoekmachineoptimalisatie

Pas wanneer een project voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie” mag deze de studio verlaten. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Hortari website werd alles uit de kast gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact