I Plus Production

I Plus Production in Bekkevoort

Klant : I Plus Production
WebKrunch Referentie I plus production

I+ Production bvba uit Bekkevoort is gespecialiseerd in Google AdWords en Facebook content management.

Ze richten zich in de eerste plaats op kleinere, familiale bedrijven die niet over de tijd of kennis beschikken om hun aanwezigheid in Google of op Facebook efficiënt te beheren. Klanten kiezen voor I+ Production o.w.v. de gemoedelijke, maar correcte no-nonsenseaanpak.

Ze goochelen niet met dure termen, maar kiezen voor een directe benadering. Vermits ze alles in eigen beheer doen, kunnen ze bovendien zeer kort op de bal spelen en liggen hun tarieven meestal een stuk onder de prijs van de grotere agencies.

I+ Production is sinds 2012 in het bezit van het Google AdWords Certification, een kwaliteitskenmerk uitgereikt door Google zelf.

Bekijk de website van I Plus Production

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van I Plus Production in Bekkevoort.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant reeds op voorhand een idee van hoe de afgewerkte website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van I Plus Productions werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, krachtige websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen door klanten en/of beheerders. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptopt, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Elkeen van onze projecten is pas klaar om de studio te verlaten nadat het voorzien is van een “volledige zoekmachinoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van I Plus Productions werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet