Infotainment

Infotainment Ternat

Klant : Infotainment
WebKrunch Referentie infotainment

Infotainment brengt de strategische transformatie van uw bedrijf helder én op een begrijpelijk manier naar uw medewerkers en stakeholders. Onze unieke, verstaanbare en heldere sessie van maximum één uur vormt het kantelpunt van het veranderingsproces binnen uw onderneming.

Bekijk de Infotainment website

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie Infotainment in Ternat

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Infotainment in Ternat.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een eerste volledige opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt de klant reeds een goede indruk van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Infotainment werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooit, dynamische websites te realiseren, die steeds eenvoudig aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Zowel aan de Infotainment website als aan al onze andere projecten werd voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Een onmisbaar onderdeel van een sterke website is een goede tekst, zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het snel gevonden worden in zoekmachines. De teksten voor Infotainment werden geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Elkeen van onze projecten is pas volledig klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Infotainment website bleef geen enkele moeite gespaard.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet