Keurslager Stevens – Van De Vyver

Keurslager Stevens – Van De Vyver Zwijndrecht

Klant : Keurslager Stevens - Van De Vyver
WebKrunch Referentie Keurslager Stevens

Al meer dan 20 jaar serveert Keurslager Stevens – Van De Vyver een verfijnde selectie aan superieure vleeswaren en smaakvolle bereidingen. In de rijkelijk gevulde toonbank vindt u een overzicht van de meest smakelijke producten, versneden of bereid in het eigen atelier. Stuk voor stuk kraakvers, zuiver, boordevol smaak én van de hoogste kwaliteit.

Bekijk de Keurslager Stevens - Van De Vyver website

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie Keurslager Stevens – Van De Vyver in Zwijndrecht

WebKrunch zorgt voor de volledige online marketing van Keurslager Stevens – Van De Vyver: het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een professioneel design voor de website.

Een “webdesign” geeft de opmaak voor elke (mogelijke) pagina weer. Zo krijgen onze klanten reeds een indruk van hoe de site er uiteindelijk uit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Keurslager Stevens – Van De Vyver werd gemaakt met CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, duidelijke websites te maken, die eenvoudig aan te passen zijn door de klant of beheerder zelf.

Zoals bij elk van onze projecten werd ook hier rekening gehouden met de mobiele versie van de site. De website past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (smartphone, tablet, laptop, PC, …)

SEO copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst, zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het snel gevonden worden in zoekmachines. Voor Keurslager Stevens – Van De Vyver werden de teksten geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Enkel wanneer een website voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”, mag deze onze studio verlaten. SEO is niet optioneel bij WebKrunch, maar een onmisbaar onderdeel van elk project. Dit begint reeds bij het intake gesprek. Wanneer een site goed moet scoren in de zoekmachines, vraagt dit om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Keurslager Stevens – Van De Vyver hebben we alles uit de kast gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet