Krunchtools

Krunchtools verzamelt 3 tools om je website te testen en te verbeteren. Zo kan je nagaan of je website responsive is, je kan de Google Pagerank van je website opvragen – en je kan een favicon maken / creëren voor je website door een afbeelding op te laden. Test het vandaag nog; it’s free!

Dit is een project van WebKrunch zelf. Aan de hand van deze tools helpen wij onze klanten om snel hun eigen website te testen. Nu open voor het grote publiek!

Webdesign & webontwikkeling Krunchtools

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van de Krunchtools website.

Webontwikkeling

De Krunchtools website werd volledig gebouwd in HTML (zonder CMS).

Zoals bij alle door WebKrunch gemaakte websites werd ook hier extra aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke functionaliteit:

  • Via de website kan u de Pagerank van uw website opvragen
  • Via de website kan u kijken of een/uw website responsive is
  • Via de website kan u een favicoon voor uw website genereren

Zoekmachineoptimalisatie

Een door ons gemaakte website verlaat de studio pas nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Krunchtools website werd tijd noch moeite gespaard.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact