Krunchy in Lier

Krunchy is geen écht restaurant, maar een website die illustreert wat WebKrunch (webdesign, online marketing & training) voor je bedrijf kan betekenen. Loop er eens door… laat je inspireren.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Krunchy in Lier

Webdesign

WebKrunch ontwierp een design in Photoshop, volledig op basis van wat de klant wilde. Dit ontwerp werd in .PDF gepresenteerd, en waar nodig van bijwerkingen voorzien. Eigenlijk is een webdesign eenvoudigweg een initiële opmaak voor elke pagina, waarmee de klant reeds een indruk krijgt van hoe de website er uiteindelijk zal uitzien.

Webontwikkeling

Er werd gebruik gemaakt van CMS WordPress om de website van Krunchy te maken. Het gaat om een open source content management systeem waarmee ontwikkelaars sterke, visueel aantrekkelijke websites kunnen bouwen. Deze zijn daarbij eenvoudig aan te passen door de beheerder of klant.

Bij de bouw van deze website werd vooral de aandacht gelegd op het optimaliseren van de mobiele versie, die helemaal responsief is en zich aan alle resolutie en media types aanpast; van PC tot tablet, smartphone, laptop, enzovoort.

SEO copywriting

Goede teksten vormen een onmisbaar onderdeel van een goede website. Niet enkel om te scoren in zoekmachines, maar ook voor de conventie van bezoekers. De content van de website van Krunchy werd door WebKrunch geschreven.

Zoekmachineoptimalisatie

Elke website die door WebKrunch werd gemaakt kan ten volle gebruikt worden zodra hij volledig werd SEO geoptimaliseerd. Het toepassen van SEO bij WebKrunch is een must, en begint al bij het eerste gesprek met klanten.

Om goed te kunnen scoren in zoekmachines is een complete aanpak nodig: van sterke paginatitels tot duidelijke metadescriptions, graph meta tags, de juiste title tags, overzichtelijke HTML, en nog veel meer. Voor Krunchy werd in elk geval al het mogelijke gedaan!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact