Leads4Sale Antwerpen

Leads4Sale helpt KMO’s met het werven van kwalitatieve leads online. Leads4Sale zet een mix van actiegerichte online technieken in waardoor meer potentiële klanten contact opnemen met uw bedrijf. Ze verbeteren de zichtbaarheid van uw dienst of product in Google.

Kortom, ze zorgen ervoor dat uw klantenbestand stevig groeit met waardevolle leads

Webdesign & webontwikkeling Leads4Sale in Antwerpen

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Leads4Sale in Antwerpen.

Webdesign

Naar de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.

Een “webdesign” bestaat telkens uit een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds een idee van hoe de afgewerkte website eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • In het oog springend/opvallend
  • Unieke identiteit (logo en mascotte)

Webontwikkeling

De website van Leads4Sale werd gerealiseerd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat knappe, dynamische websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Wanneer het aankomt op de mobiele versie van de website, werd hier ook voor Leads4Sale voldoende aandacht aan geschonken. De website is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Sterke tekst is een absolute must voor een goede website; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. De webteksten voor de Leads4Sale website werden geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkel project verlaat onze studio zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is geen optie, maar een vast onderdeel van elke website; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak:  goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Leads4Sale werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact